Ofte stillede spørgsmål

Levering og returnering

Hvilke lande leverer I til

Under Levering kan du få mere information om leveringsmetoder, leveringstid, fragtomkostninger samt hvilke lande vi sender til.

Hvornår bliver min pakke afsendt?

Vi bestræber os på at behandle og levere din pakke indenfor 1-3 hverdage. Ved bestilling på hverdage inden kl. 10, forventer vi at kunne levere varen til dig indenfor 2 hverdage. Leveringstider er et udgangspunkt og vi tager forbehold for udsalg, da der her må forventes længere leveringstid.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvis du fortryder dit køb, har du 14 dages fortrydelsesret efter varen er modtaget. For at benytte din retur- og fortrydelsesret skal du indenfor 14 dage efter varens modtagelse, enten returnere varen eller have informeret Nome Footwear på mail@jjtrading.dk Varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den, samt returneres i original emballage. Yderligere skal din faktura og en udfyldt returformular, som du modtog med pakken, vedlægges.

Størrelsen passer ikke - kan jeg bytte til anden størrelse?

Såfremt du ønsker at bytte dit online køb til anden størrelse bedes du notere det på den vedlagt returseddel, så sender vi den nye størrelse når din returforsendelse er modtaget af os. Det er dog kun muligt at ombytte til anden størrelse så længe at den ønskede størrelse fremgår på vores webshop.

Der er en fejl på varen?

Inden vi afsender din vare, bestræber vi os på, at det bestilte produkt er I den bedst mulige stand. I tilfælde af du modtager et defekt produkt eller at det bestilte produkt ikke stemmer overens med din forventning, bedes du kontakte os på mail@jjtrading.dk.

Jeg har sendt retur - hvornår får jeg mine penge tilbage?

For mere information om returnering og kreditering, se Returnering.

Ordrer og betaling

Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse?

Når du placerer en ordre på nomefootwear.com modtager du, efter få minutter, en ordrebekræftelse på mail. Hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse på mail, tjek da eventuelt dit spamfilter. Den manglende ordrebekræftelse kan desuden skyldes, at den angivne mail ikke er korrekt. Selvom du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, er det stadig muligt at din ordre er gået korrekt igennem og du bedes derfor venligst kontakte os inden du placerer en ny ordre. På den måde undgår vi eventuelle dobbeltbestillinger.

Hvornår trækker I beløbet fra mit kreditkort?

Vi trækker først beløbet, når varen afsendes. Er der tale om en specialfremstillet vare, trækkes betalingen, når udførelsen påbegyndes.
Har du bestilt flere varer, og er en af varerne i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når den afsendes.

Hvilke kreditkort kan jeg bruge?

Vi modtager betaling med Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, Maestro og JCB. Vi opkræver ingen gebyrer for betaling med udenlandske kreditkort.

 • Fri ombytning til en anden størrelse

  Vi ombytter gerne til en anden størrelse, såfremt den er på lager. Udfyld retursedlen, notér den korrekte størrelse og returnér dine varer i intakt emballage.

  LÆS MERE
 • Fri fragt

  Vi sender dig dine bestillinger kvit og frit med PostNord.

  LÆS MERE
 • 30 dages returret

  Du kan returnere dine varer gratis i 30 dage.

  LÆS MERE

Tilmeld dig NOMEs nyhedsbrev

Skriv dig op og få spændende nyheder, tilbud og invitationer til lagersalg.