Leveringsbetingelser

Vi sender med PostNord til privat- eller erhvervsadresse i et af de lande, der er anført nedenfor.

Vi sender ikke til Postboks eller pakkeboks og vi leverer i øjeblikket til følgende lande:
Danmark
Sverige
Norge
Finland

Kontakt os, hvis du bor uden for disse lande og ønsker at handle på hjemmesiden.

Hvis din ordre består af flere elementer forbeholder vi os ret til at opdele leveringen. Dette kan ske, hvis visse elementer er forsinket eller ikke er tilgængelig på tidspunktet for bestilling. I tilfælde af dellevering, vil du blive underrettet. Du vil ikke betale for eventuelle ekstra forsendelsesomkostninger.

Forsendelsesomkostninger

Prisen for forsendelse er:
Danmark DKK 0,00
Sverige DKK. 150,00
Norge DKK 150,00
Finland DKK 150,00

Leveringstid

Ordrer vil blive leveret mandag til fredag til den angivet leveringsadresse. Leveringstid er afhængig af ordremodtagelsen.
Danmark: Op til 5 arbejdsdage
Uden for Danmark: Op til 8 arbejdsdage

Leveringsbetingelser

Alle leverancer leveres med PostNord, og vil blive leveret mandag til fredag. Alle leverancer skal være underskrevet efter modtagelsen, helst af dig. Vi tilbyder to muligheder for levering: Levering mellem kl. 08:00 – 16:00 (kontortid)

Normal levering med PostNord er i dette tidsrum. Hvis du har en virksomhedsadresse vi kan levere til, bør du vælge denne mulighed. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilgængelig, vil PostNord efterlade en følgeseddel, og du vil kunne hente den på det nærmeste posthus.

Track & Trace

Du vil modtage dine tracking informationer når varen er afsendt, så du kan følge ordren med et track & trace nummer. Denne information vil blive sendt via e-mail.

Transport

Nome Footwear bærer risikoen for produkterne indtil de leveres til dig. Bemærk, at du bærer risikoen for de produkter du har bestilt, når leverancen er afsluttet. Hvis emballagen er beskadiget, skal du ikke acceptere forsendelsen. Du har ansvaret for at inspicere dine produkter for eventuelle fejl og meddele os om eventuelle klager. I tilfælde af defekte produkter eller reklamationer med din ordre, vil du have valget at returnere det defekte produkt, og vi vil refundere købsprisen og alle forsendelsesomkostninger. Du vil også have ret til at beholde det defekte produkt og bede om nedslag i prisen.

Tilmeld dig NOMEs nyhedsbrev

Skriv dig op og få spændende nyheder, tilbud og invitationer til lagersalg.