Handelsbetingelser

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt inden brug af www.nomefootwear.com. Ved at handle på vores website accepterer du disse vilkår og betingelser beskrevet nedenfor. Følgende vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra Nome Footwear hjemmeside. Betingelserne gælder i tilfælde hvor ingen anden skriftlig aftale er indgået mellem køber og Nome Footwear.

Bestilling

Hjemmesiden er åben 24 timer i døgnet, hele året rundt, men ordrer vil kun blive håndteret mandag til fredag. Ved at placere en ordre på vores hjemmeside, afgiver du en forespørgsel om at købe de produkter, som du har valgt på disse vilkår og betingelser. Vi kan enten acceptere eller afslå din forespørgsel. Vi kan kun acceptere forespørgsler der er foretaget gennem vores hjemmeside. Vi kan ikke acceptere ordrer der afgives via e-mail, telefon, brev eller fax. Du er bundet af din ordre i det øjeblik du klikker på “Gennemfør betaling” efter du har indtastet dine kreditkortoplysninger. Din kvittering vil blive vist på skærmen.

Bekræftelsen du modtager via e-mail er en automatisk information om, at vi har modtaget din forespørgsel. Men bekræftelsen er ikke, at vi har accepteret din ordre, og vi forbeholder os udtrykkelig ret til at afvise din ordre efter du har modtaget den automatiske bekræftelse. Hvis du har lavet en fejl når du bestiller, bedes du kontakte os – se “kontakt”. Sørg altid for at gennemgå din ordre før du placerer den. Før du indsender, har du mulighed for at redigere dine oplysninger selv, såsom adresse, kreditkortoplysninger, eller ændre og slette varer i din indkøbskurv.

Tilmeld dig NOMEs nyhedsbrev

Skriv dig op og få spændende nyheder, tilbud og invitationer til lagersalg.