Fortrolighedspolitik

Som kunde på nomefootwear.com er du til enhver tid omfattet af persondatalovens regler samt underlagt de gældende persondataretslige betingelser for nomefootwear.com (se afsnittet “Persondataretslige betingelser”). De persondataretslige betingelser for nomefootwear.com kan ændres uden varsel. Hvis du har en brugerprofil på nomefootwear.com, vil du blive orienteret om sådanne ændringer ved næste login på nomefootwear.com.

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du samtidig de persondataretslige betingelser for nomefootwear.com.

Når du handler på nomefootwear.com, videregiver vi ikke dine personoplysninger, medmindre du giver samtykke hertil. Dine personoplysninger behandles fuldt fortroligt og på betryggende vis og alene til at gennemføre din ordre.

Persondata

Når du foretager køb eller opretter en brugerprofil på nomefootwear.com, gælder følgende betingelser i forhold til anvendelsen af dine persondata. Vi opfordrer dig til at udskrive eller gemme disse betingelser.

Personlig information og ordrer

Når du handler på nomefootwear.com, indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi registrerer: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger, din e-mailadresse, samt hvilke produkter du køber. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre. Vi lagrer oplysningerne i en periode på fem år, fra dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen. Vi registrerer desuden, at du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretslige betingelser, samt i hvilket omfang du har accepteret, at nomefootwear.com sender dig e-mails, herunder nyhedsmails. Såfremt du har valgt at modtage vores nyhedsbrev, anvender vi også dine oplysninger til udsendelse af dette. I så fald lagrer vi oplysningerne om dig, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet. Nomefootwear.com anvender logstatistik. Det betyder, at vi anvender statistikken til eksempelvis at undersøge, hvilke produkter der sælger bedst.

Bemærk! De oplysninger, vi registrerer i forbindelse med dit køb på nomefootwear.com, anvendes ikke til andre formål.

Brugerprofil og persondata

Det er ikke nødvendigt at oprette en brugerprofil for at købe varer på nomefootwear.com, ligesom det ikke er nødvendigt at foretage køb på nomefootwear.com for at oprette en brugerprofil. Når du opretter en brugerprofil på nomefootwear.com, registrerer vi en række obligatoriske oplysninger om dig i forbindelse med din brugerprofil. Det drejer sig om: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger og din E-mailadresse. Vi registrerer også, hvilke produkter du køber via din brugerprofil. Herudover registrerer vi, om du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretlige betingelser, og om du har givet samtykke til, at Nome Footwear sender nyhedsmails til dig. De obligatoriske oplysninger anvender vi på samme måde, som de oplysninger du afgiver i forbindelse med et køb (se afsnittet ”Persondata ved køb’”). Herudover anvender vi din emailadresse til at identificere din brugerprofil.