Du har 0 varer i din indkøbsvogn

Handelsbetingelser

VILKÅR OG BETINGELSER

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt inden brug af www.nomefootwear.com. Ved at handle på vores website accepterer du disse vilkår og betingelser beskrevet nedenfor. Følgende vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra Nome Footwear hjemmeside. Betingelserne gælder i tilfælde hvor ingen anden skriftlig aftale er indgået mellem køber og Nome Footwear.

BESTILLING

Hjemmesiden er åben 24 timer i døgnet, hele året rundt, men ordrer vil kun blive håndteret mandag til fredag. Ved at placere en ordre på vores hjemmeside, afgiver du en forespørgsel om at købe de produkter, som du har valgt på disse vilkår og betingelser. Vi kan enten acceptere eller afslå din forespørgsel. Vi kan kun acceptere forespørgsler der er foretaget gennem vores hjemmeside. Vi kan ikke acceptere ordrer der afgives via e-mail, telefon, brev eller fax.

Du er bundet af din ordre i det øjeblik du klikker på "Gennemfør betaling" efter du har indtastet dine kreditkortoplysninger. Din kvittering vil blive vist på skærmen.

Se "retur, aflysninger og klager" for returnering af ordren.

Bekræftelsen du modtager via e-mail er en automatisk information om, at vi har modtaget din forespørgsel. Men bekræftelsen er ikke, at vi har accepteret din ordre, og vi forbeholder os udtrykkelig ret til at afvise din ordre efter du har modtaget den automatiske bekræftelse. Hvis du har lavet en fejl når du bestiller, bedes du kontakte os - se "kontakt". Sørg altid for at gennemgå din ordre før du placerer den. Før du indsender, har du mulighed for at redigere dine oplysninger selv, såsom adresse, kreditkortoplysninger, eller ændre og slette varer i din indkøbskurv.

PRISER & MOMS

Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK). Alle priser på produkter, forsendelsesomkostninger og andre tjenester på hjemmesiden omfatter merværdiafgift (moms). Forsendelsesomkostninger pålægges pr. ordre. Vi vil altid informere dig om den samlede pris, inklusive alle skatter, moms og leveringsomkostninger. De viste priser på hjemmesiden er dem der gælder på købstidspunktet. Priserne kan ændres uden varsel, men ændringer vil ikke påvirke ordrer, som vi allerede har accepteret. Vi bestræber os på at undgå oplysningsfejl, men vær opmærksom på, at prisfejl, stavefejl og andre fejl kan forekomme.

BETALING

På Nome Footwears hjemmeside accepterer vi følgende betalingsmetoder:

 • - Dankort
 • - Visa
 • - Visa Electron
 • - MasterCard
 • - Maestro
 • - JCB
 • - American Express

Vi opkræver ingen gebyrer for betaling med udenlandske kreditkort.

Bemærk venligst, at vi ikke accepterer nogen betalingsmetode der ikke er angivet ovenfor. Hvis du forsøger at betale på anden vis, vil vi ikke være ansvarlig for dit tab af betaling eller andre skader forårsaget af din handling. Når din bestilling og data er blevet kontrolleret og dine bestilte varer er blevet afsendt, vil betalingen blive trukket fra din konto.

SIKKERHEDSKONTROL

For at beskytte vores kunder og opretholde sikkerheden online, kan vi køre kontrol af de data du sender, når du placerer en ordre. Denne kontrol kan omfatte adresse og verifikationsinstrumentet, samt screening af din ordre til at forebygge svindel.

FORSENDELSE & LEVERING

Vi sender med PostNord til privat- eller erhvervsadresse i et af de lande, der er anført nedenfor.

Vi sender ikke til Postboks eller pakkeboks.

Vi leverer i øjeblikket til følgende lande:

 • - Danmark
 • - Sverige
 • - Norge
 • - Finland

Kontakt os, hvis du bor uden for disse lande og ønsker at handle på hjemmesiden.

FORSENDELSESOMKOSTNINGER

Prisen for forsendelse er:

 • - Danmark DKK 0,00
 • - Sverige kr. 150,00
 • - Norge DKK 150,00
 • - Finland DKK 150,00

DELLEVERING

Hvis din ordre består af flere elementer forbeholder vi os ret til at opdele leveringen. Dette kan ske, hvis visse elementer er forsinket eller ikke er tilgængelig på tidspunktet for bestilling. I tilfælde af dellevering, vil du blive underrettet. Du vil ikke betale for eventuelle ekstra forsendelsesomkostninger.

LEVERINGSTID

Ordrer vil blive leveret mandag til fredag til den angivet leveringsadresse. Leveringstid er afhængig af ordremodtagelsen.

Danmark: Op til 5 arbejdsdage

Uden for Danmark: Op til 8 arbejdsdage

LEVERINGSBETINGELSER

Alle leverancer leveres med PostNord, og vil blive leveret mandag til fredag. Alle leverancer skal være underskrevet efter modtagelsen, helst af dig. Vi tilbyder to muligheder for levering:

Levering mellem kl. 08:00 - 16:00 (kontortid)

Normal levering med PostNord er i dette tidsrum. Hvis du har en virksomhedsadresse vi kan levere til, bør du vælge denne mulighed. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilgængelig, vil PostNord efterlade en følgeseddel, og du vil kunne hente den på det nærmeste posthus.

TRACK & TRACE

Du vil modtage dine tracking informationer når varen er afsendt, så du kan følge ordren med et track & trace nummer. Denne information vil blive sendt via e-mail.

TRANSPORT

Nome Footwear bærer risikoen for produkterne indtil de leveres til dig. Bemærk, at du bærer risikoen for de produkter du har bestilt, når leverancen er afsluttet. Hvis emballagen er beskadiget, skal du ikke acceptere forsendelsen. Du har ansvaret for at inspicere dine produkter for eventuelle fejl og meddele os om eventuelle klager. I tilfælde af defekte produkter eller reklamationer med din ordre, vil du have valget at returnere det defekte produkt, og vi vil refundere købsprisen og alle forsendelsesomkostninger. Du vil også have ret til at beholde det defekte produkt og bede om nedslag i prisen.

RETUR, AFLYSNING & KLAGER

Annullering af ordre før levering

Hvis du ønsker at annullere din ordre før levering, bedes du kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde din anmodning. Men vi kan ikke love, at vi vil være i stand til at annullere leveringen i alle tilfælde, hvor ordren allerede er afsendt. I sådanne sager, se venligst vores normale returpolitik.

RETURRET EFTER LEVERING

Hvis du ikke er tilfreds med dit produkt, har du mulighed for at returnere din bestilling inden 14 kalenderdage fra modtagelsen af ordren.

Nedenstående punkter skal overholdes for returnering af din ordre:

Produkterne skal være ubrugte. Du har selvfølgelig lov til at prøve skoene, men du skal sørge for at beskytte dem, når du prøver. Produkterne er i samme stand, som da du modtog dem. Produkterne er i samme mængde, som da du modtog dem. Produkterne returneres i original emballage.

Returnering er gratis:

Returnering af pakker

Hvis du ønsker at returnere dit køb, kan vi tilbyde en refusion af dine udgifter, så længe du vedlægger kvitteringen i din pakke. Brug venligst den vedlagte returseddel, og vær sikker på at den er udfyldt korrekt med dit oprindelige ordrenummer, navn, adresse, kontooplysninger og om du ønsker at få varen ombyttet eller ønsker en refundering.

Returnering af defekte produkter

Når vi sender dine produkter gør vi vores bedste for at sikre, at produkterne er i perfekt stand. I tilfælde af defekte produkter eller reklamationer i forbindelse med din ordre, vil du have valget mellem at returnere det defekte produkt, og vi vil refundere købsprisen og alle forsendelsesomkostninger. Du vil også have mulighed for at beholde det defekte produkt og bede om et nedslag i prisen. Bemærk, at produkter der er beskadiget som følge af slid og ælde ikke anses for at være en defekt.

Som forbruger har du to års reklamationsret, hvilket betyder, at du har ret til at klage over dit produkt i denne periode. Garantien gælder fra den dag du modtager produktet, og to år frem. Hvis dit krav er berettiget, vil vi enten reparere eller ombytte dit produkt. Hvis dette ikke er muligt, vil vi tilbyde dig et nedslag i prisen eller en tilbagebetaling - afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning, at disse defekter ikke er forårsaget af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal ske så snart du opdager fejlen. Enhver meddelelse inden for en periode på to måneder efter du har opdaget manglen anses for et rettidigt varsel, men i visse tilfælde kan en længere periode gælde i henhold til gældende lovgivning. Vi refunderer rimelige udgifter til returforsendelse.

Forkerte varer

Det kan forekomme, at den forkerte vare kan blive afsendt. Hvis dette sker, så kontakt os og vi vil afsende den korrekte vare, og arrangere en afhentning af den forkerte vare.

Retur adresse

Alle returneringer skal sendes til:
Nome Footwear
c/o J.J. Trading ApS
Rosbæksvej 9
2100 København Ø.
Danmark
Mærk venligst returpakker: "Retur - Webshop".

REFUSIONSOPLYSNINGER

Når vi modtager og behandler dine returvarer, vil du blive refunderet med den passende tilbagebetaling. Det kan tage op til 1-2 uger før tilbagebetalingen er indsat på din konto. Vi bestræber os på at behandle en refusion inden 3 dage efter modtagelsen af din pakke, men tillader yderligere 10 arbejdsdage for tilbagebetalingen. Den tid det tager, afhænger af hvilken bank eller kortudsteder du har. Denne forsinkelse er uden for vores kontrol. Du kan forvente tilbagebetaling i den samme form som anvendt ved bestillingen. I tilfælde af at vi ikke er i stand til at tilbagebetale beløbet til din konto, vil vi kontakte dig for at arrangere en alternativ måde at refundere din ordre.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Nome Footwear
c/o J.J. Trading Skoimport ApS
Rosbæksvej 9
2100 København Ø.
Danmark
Tlf.: +45 70 22 15 45
E-mail: mail@jjtrading.dk

www.nomefootwear.com

SE nr.: 10 57 06 03

Bank: Danske Bank 3001-4183-135406

SWIFT: DABADKKK

IBAN: DK 93 3000 4183 -135406

OPHAVSRET & VAREMÆRKE

Alt indhold inkluderet på hjemmesiden, men ikke begrænset til, design, tekst, grafik, logoer, billeder, ikoner og udarbejdelse heraf, software kompilationer, kilde koder og software, tilhører JJ Trading ApS / Nome Footwear eller vores leverandører. Indholdet er beskyttet af dansk og international lov om ophavsret. JJ Trading ApS / Nome Footwear eller vores leverandører ejer ophavsretten til ovennævnte. Indholdet af hjemmesiden må kun kopieres til dit eget private brug. Enhver anden brug af information og materiale på hjemmesiden, såsom reproduktion, ændring, distribution, transmission, genudgivelse eller fremvisning er strengt forbudt. Enhver reproduktion af varemærket eller handelsnavne udgør en overtrædelse af ejerens rettigheder og er strengt forbudt, medmindre det er til eget privat brug.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Vi er kun ansvarlige for skader, når disse skader skyldes vores misligholdelse af kontraktlige forpligtelser overfor dig, eller i tilfælde hvor vores ansvar følges af den gældende lovbestemte ret. Hvis nogen aktiviteter på www.nomefootwear.com har forvoldt dig skade, er vi kun ansvarlige for skader på JJ Trading ApS / Nome Footwears fodtøj, rimelige og kontrollerbare omkostninger afholdt af dig til at finde ud af årsagen og mængden af skader som følge af vores misligholdelse af kontrakten eller ansvar i henhold til gældende lovpligtige lov, og rimelige og kontrollerbare omkostninger for at forebygge og mindske sådanne skader. Vi hæfter ikke for eventuelle skader, der er afholdt af tredjemand som følge af anvendelsen af vores produkter. Vi er heller ikke ansvarlige for din uretmæssige brug af vores produkter. I det omfang, tilladt ved lov, må vi ikke være ansvarlige for eventuelle skader som følge af urigtige oplysninger på hjemmesiden. De begrænsninger, der er nævnt ovenfor gælder ikke hvis du lider skade som følge af grov uagtsomhed eller forsætlig forsømmelse.

Vi beskytter og respekterer vores kunders personlige data og sikkerhed, selvom vi ikke helt kan garantere sikkerheden af oplysninger og betalinger transmitteret online. I det omfang, tilladt ved lov, må vi ikke være ansvarlige for skader som følge af brugen af elektroniske interaktioner, men ikke begrænset til, skader som følge af fejl eller forsinkelser i leveringen af kommunikation, aflytning eller manipulation af tredjemand eller af edb-programmer og overførsel af virus.

LINKS

Vi hæfter ikke for enhver brug af eller indholdet af internetsider dette websted indeholder links til. Vi er heller ikke ansvarlige for brug eller indhold af de hjemmesider, som er knyttet til denne hjemmeside.

GÆLDENDE LOV

Uden at begrænse dine rettigheder som forbruger i henhold til lovgivningen i dit land. Disse vilkår og betingelser samt alle tvister eller krav som følge heraf og brugen samt handel på hjemmesiden er underlagt lovgivningen i Danmark.

VORES RET TIL AT ÆNDRE VILKÅR OG BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at revidere og ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden. Din ordre vil være underlagt de politiske vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, hvor du placerer din ordre.